The Night They Saved Christmas

Mijn alltime favourite kerstfilm

Amusement Kerst

The Night They Saved ChristmasEén van mijn absolute guilty pleasures is kerst. Ik hou van de sfeer, de versieringen, de lichtjes en kerstfilms. Ik kan ook het hele jaar door naar kerstfilms kijken (tot grote ergernis van vriendlief), met name die van Hallmark Channel. Maar mijn alltime favourite kerstfilm is toch echt The Night They Saved Christmas uit 1984, met een hele jonge Jaclyn Smith (die de meesten waarschijnlijk nog kennen van Charlie’s Angels).

Waar gaat The Night They Saved Christmas over?

In de The Night They Saved Christmas heeft de vader van een aantal kinderen een baan als geoloog aangenomen vlakbij de Noordpool. Deze kinderen proberen samen met een elf het kerstfeest en het milieu te redden. Bekijk hier onder de trailer.

Als kind zijnde hoopte ik stiekem dat die speelgoedfabriek ook echt bestond. Ik werd altijd vrolijk van de cadeau’s, de elven en de sfeer.

Een paar jaar geleden heb ik de film nog samen met vriendlief gekeken. Ik vond namelijk dat hij deze film gezien moest hebben. Nu ik het er zo over heb, ik denk dat ik de film er binnenkort maar weer eens voor zet. Het is toch niet voor niets mijn guilty pleasure 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *